[ Add news entry ]

 

Farmacia

S veseljem vas obavještavamo da su FARMACIA i udruga CeliVita – Život s celijakijom sklopili ugovor o

poslovnoj suradnji koja za cilj ima podizanja svijesti o celijakiji, alergiji na pšenicu i osjetljivosti na

gluten. Osim povremenih zajedničkih radionica, predavanja i sličnih aktivnosti, suradnja se sastoji i od

pogodnosti prilikom kupnje bezglutenskih proizvoda u ljekarnama Farmacie, u okviru kojih se nalazi

odjeljak Zdravi kutak, za sve članove udruge CeliVita.

Članovi udruge CeliVita, uz predočenje važeće članske iskaznice, ostvaruju popust od 10% na

bezglutenske proizvode iz asortiman: Dr. Goerg, Werz, Raab, Bob’s Red Mill, Probios.

Lokacije Zdravog kutka su sljedeće:

Farmacia Mall Split , Ulica Josipa Jovića 93,

Farmacia Hrvojeva Split, Hrvojeva 2,

Farmacia Metković, Splitska 5,

Farmacia Kaufland Šibenik, Vukovarska 10,

Farmacia City Galleria Zadar, Murvička 1,

Farmacia Tower centar Rijeka, J.P.Kamova 81 a,

Farmacia Arena Zagreb, Vice Vukova 6,

Farmacia Osijek Kaufland, Ulica Josipa Reihla Kira 40,

Farmacia Varaždin Supernova, Optujska 171 a.

Vaša CeliVita!

Nutrifree

Nutrifree je poznati talijanski proizvođač bezglutenskih proizvoda. Već više od 10 godina nudi novi model hrane za ljude oboljele od cilijakije, pri čemu je garancija odsutnosti glutena samo polazna točka, a temeljni zahtjev vješto balansirani okus i zdravlje.

Sve namirnice su bez glutena, ali većina ne sadrži ni laktozu, jaja i mlijeko te su organske.

Sanum grupa - glavni je zastupnik Nutrifree proizvoda na području Republike Hrvatske Članovima udruge CeliVita - Život s celijakijom prilikom direktne narudžbe odobrava se 20% popusta. Za sve narudžbe iznad 300kn, poštarina je besplatna. Kod manjih narudžbi, poštarina se dodatno naplaćuje te iznosi 30kn. Upute za direktnu narudžbu Nutrifree proizvoda, te popis proizvoda koji se trenutno nalaze na tržištu u Republici Hrvatskoj, članovi udruge mogu dobiti u udruzi ili na broj telefona 099 847 88 65.

Više o cjelokupnom Nutrifree asortimanu možete vidjeti na www.nutrifree.it.

 

Web shop bez-glutena.hr

Web shop bez-glutena.hr članovima CeliVite odobrava popust od 10% na sve proizvode iz svog asortimana, osim na proizvode koji su na akciji. 

U ponudi web shopa možete pronaći proizvode poljske tvrtke BEZGLUTEN, koja je sa svojim proizvodima prisutna u više od 30 zemalja Europe i svijeta.
Osim toga, u ponudi se nalaze i bezglutenske žitarice, mahunarke i sjemenke tvrtke Denver Food. Denver Food obiteljska je tvrtka, specijalizirana za veganske i proizvode bez glutena, na Poljskom tržištu prepoznata i cijenjena zbog pažnje koju posvećuju kvaliteti i kontroli proizvoda. Mnogi proizvodi, osim što su bez glutena, iz ekološke su proizvodnje i nose EU eko certifikat, a prepoznatljivi su po zelenom obrubu etikete.
Prilikom narudžbe, da bi se ostvario odobreni popust, potrebno je upisati kod za popust koji članovi CeliVite mogu dobiti u udruzi ili na broj telefona 099 847 88 65.
Više o navedenim proizvodima možete naći na www.bez-glutena.hr .

 

 

Šapica - tradicija bez glutena - popust za naše članove

Šapica d.o.o. iz Slatine i naša draga Alenka Butorac članovima udruge CeliVita nudi svoje ukusne bezglutenske proizvode po veleprodajnim cijenama s dodatnim popustom od 15%.
Svi proizvodi ručne su izrade, rađeni po tradicionalnoj recepturi i isključivo s bezglutenskim brašnom i deklariranim namirnicama, u bezglutenskim izoliranim uvjetima, po HACCP sustavu sigurnosti hrane, s naglaskom na kritične točke bez glutena. Sva proizvodnja u Šapici isključivo je bez glutena.
U kolačima nema aditiva i umjetnih dodataka, a svi sastojci su provjerenog porijekla. Suhi kolači i krušni proizvodi ne sadrže niti laktozu, a u ponudi je nekoliko proizvoda bez jaja, jedni keksi bez šećera, a po narudžbi se rade i bez ostalih alergena. Voće, orašasti plodovi i pekmezi koji se koriste u kolačima, iz vlastite su proizvodnje i uzgoja.
Narudžbe se mogu izvršiti na broj 099 810 6382 ili na sapica.slatina@gmail.com.
Dostava je moguća putem kurirske službe, a za područje Zagreba, za narudžbe iznad 150,00 kn, dostava je besplatna.
Više o Šapici saznajte na http://sapica-slatina.hr/.

 

Katin kruh bez glutena

Veseli nas da Vas možemo obavijestiti da je naša draga Katarina Komarica, iza koje se krije uspješan i sve poznatiji brand "Katin kruh bez glutena", odlučila članovima CeliVite ponuditi svoje ukusne proizvode po veleprodajnim cijenama s popustom..

Kata nam nudi nekoliko vrsta kruha, baguette, pogače, zlevke sa sirom i sezonskim povrćem, muffine, prhku pitu s jabukom, hamby i tapioka peciva, mlince i tjesteninu, a kako je krenula svako malo lansira neku svoju novu bezglutensku čaroliju!.

Katini proizvodi testirani su pri Nastavnom zavodu za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar i kao takvi, ako su kupljeni u Katinoj kuhinji, sigurni su za oboljele od celijakije.

Više informacija o Katinom kruhu bez glutena možete pronaći na www.kruhbezglutena.hr.

Kupovina Katinih proizvoda odvijala bi se na način da bi se dan prije planirane kupnje na telefon broj 091 219 5199 izvršila narudžba željenih proizvoda, a zatim bi se po te proizvode, uz predočenje članske iskaznice, došlo u Katinu kuhinju koja se nalazi na adresi Preradovićeva 32, Zagreb, srijedom od 13h.

Za točne cijene proizvoda koji Vas zanimaju i sve druge informacije u vezi naručivanja Katinih proizvoda, molimo da kontaktirate Jupiter promociju na email katarina@jupiter-promocija.hr.

 

Posebne pogodnosti za članove u SYNLAB-u HRVATSKA

S veseljem vas obavještavamo da je udruga CeliVita sklopila ugovor o poslovnoj suradnji sa SYNLAB HRVATSKA - poliklinika za medicinsko laboratorijsku dijagnostiku.

Članovi udruge CeliVita i članovi njihove uže obitelji, uz predočenje važeće članske iskaznice ostvaruju popust od 20% na cijene biokemijskih i mikrobioloških pretraga.

Cjenik vanjskih pretraga izrađenih u referalnim laboratorijima umanjuje se za 10% rabata, s nekim izuzecima koji su označeni na cjenicima gdje su iskazane fiksne cijene s već uračunatim rabatom.

Cijene usluga i lokacije podružnica možete pronaći na www.synlab.hr.

Vaša CeliVita

 Web shop "Moja alergija" - 10 % popusta za naše članove

Drago nam je objaviti da svi naši članovi ostvaruju 10% popusta u web trgovini Moja alergija, http://www.mojaalergija.com/ .

Za detalje nam se obratite na našu e-mail adresu, zivotscelijakijom@gmail.com