Pizza sa Hammermuhle mix svijetlim brašnom

Autor: Adrijana Bručić

Sastojci:
360 grama Hammermühle mix svijetlog brašna
250 ml tople vode
1 čajna žličica soli
1 suhi kvasac
2 do 3 jušne žlice ulja

Priprema:
Od navedenih sastojaka umijesiti glatko a čvrsto tijesto.
Ostaviti sa strane da se tijesto diže (dovoljno je da odstoji pola sata, glavno da je na toplom i da je pokriveno).
Kad je spremno možete ga tanko razvaljati ili ga rukama utisnite u kalup te ga rasporedite.
Možete ga još malo nauljiti da vam bude lakše.
Debljinu tijesta odredite po vlastitom ukusu i željama.
U kalup stavite papir za pečenje.
Zagrijte pećnicu na 200°C i pecite 20 do 25 minuta (duljina pečenja ovisi o vašoj pećnici).

Pizzu nadjenite nadjevom po želji!